Is er ook een hosted versie van Omeka S?

Omeka S is open source software. Deze kun je op eigen infrastructuur installeren, direct of via Docker. Er zijn ook diverse aanbieders die Omeka S via hosting aanbieden:

U kunt commentaar op deze vraag geven

Gravatar
Michelle Boon (2024-04-11 13:26)
Beste collega,<br /><br /> <br /><br /> Momenteel zijn we binnen de UBU Omeka S aan het overwegen, lees meemet name de hosted version. Nu hebben we contact gehad met Sharon M. Leon, Director of Omeka.<br /><br /> <br /><br /> Zij vertelde zowel Omeka als Digital Scholar geen relatie heeft met een van de hostingdiensten in dit bericht m.u.v de eigen hosting. <br /><br /> Ik vroeg me af hoe jullie bij de andere hosting services zijn gekomen.<br /><br /> <br /><br /> Groeten,<br /><br /> <br /><br /> Michelle Boon
  • ~ 0 min
    ID #1032
  • 1 Commentaren