Kan ik ook statistieken bijhouden en bekijken?

Statistics and Analytics (module for Omeka S)

Statistics is een module voor Omeka S die statistieken over bronnen berekent en het aantal weergaven van pagina's door bezoekers telt. Het maakt het mogelijk om gegevens te krijgen over items, itemsets, media, eigenschappen, enz., en het maakt het mogelijk om de minst populaire bron en de meest bekeken pagina's te kennen. Het biedt ook nuttige informatie over bezoekers (taal, verwijzer...).

Google Analytics (Omeka S module)

Google Analytics is een module voor Omeka S met eenvoudige ondersteuning voor Google Analytics. De module maakt het mogelijk om de trackingcode van Google Analytics in te voegen in de module-instellingen. Het script voor Google Analytics wordt opgenomen in alle openbare weergaven wanneer de gebruiker niet is ingelogd. De trackingcode kan worden ingevoegd voor de hele Omeka S-installatie bij de module-instellingen. Aan sites kunnen verschillende trackingcodes worden toegewezen op de pagina met site-instellingen. De module ondersteunt nu GA4 en Omeka S versie 3 en 4.

Analytics Snippet (module for Omeka S)

Analytics Snippet is een module voor Omeka S waarmee de globale beheerder een fragment, meestal een javascript-tracker, kan toevoegen aan het einde van de openbare pagina's en/of aan het einde van de beheerpagina's. Het kan ook json- en xml-verzoeken volgen via submodules. Het is in de eerste plaats ontworpen voor open source analyseplatforms, zoals Matomo (voorheen Piwik) of Open Web Analytics, maar het kan worden gebruikt met andere concurrerende services zoals Woopra, Google Analytics of Heap Analytics, als je niet bang bent om het leven van uw bezoekers gratis of door te betalen aan mensen die ze zullen manipuleren of verkopen met grote winst. Elke andere javascript- of html-code kan ook worden toegevoegd.

Analytics Snippet Piwik / Matomo (module for Omeka S)

Analytics Snippet Piwik / Matomo is een submodule van Analytics Snippet voor Omeka S waarmee niet alleen de openbare en/of admin-pagina's kunnen worden gevolgd, maar ook json (in het bijzonder voor de Omeka S Api) en XML.