Kan ik afbeeldingen serveren?

Image Server

Image Server is een module voor Omeka S die de IIIF-specificaties en een eenvoudige imageserver (vergelijkbaar met een standaard IIP-image Server of Cantaloupe Image server) integreert om het mogelijk te maken om direct afbeeldingen van elk formaat en media (pdf, audio, video, 3D...) te verwerken en te delen in de gewenste formaten. Het werkt met de module IIIF Server, die de belangrijkste manifesten voor items levert.

• ~ 0 min
    ID #1043