Kan ik ook data verkrijgen via OAI-PMH?

OAI-PMH Harvester (plugin for Omeka)

Sommige online repositories stellen hun metadata bloot via het Open Archives Initiative Protocol for Metadata Harvesting (OAI-PMH). Deze module maakt het mogelijk om die metadata te oogsten en toe te wijzen aan het Omeka-datamodel. De module kan worden gebruikt voor eenmalige gegevensoverdracht, of om op de hoogte te blijven van wijzigingen in een online repository (nog niet geïmplementeerd). Momenteel kan de module Dublin Core en METS importeren als het profiel Dublin Core gebruikt.

• ~ 0 min
    ID #1048