Waar kan ik modules voor Omeka S vinden?

Omeka S is een open source platform dat een rijk ecosysteem kent van modules. Modules ontwikkelt door het kernteam van Omeka S maar ook door organisaties en personen die gebruik maken van Omeka S.

Een overzicht van de Omeka S modules wordt gegeven op Modules pagina op de Omeka website. Een alternatief overzicht door een zeer actieve module ontwikkelaar vind je op Omeka S Modules pagina van Daniel-KM.

Via de EasyAdmin module kun je eenvoudig modules installeren en krijg je ook een lijst van modules (en thema's).

• ~ 0 min
    ID #1055